Wat Doen Wij?

Waar wij ons voornamelijk mee bezig houden is mensen blij maken. Tandpijn is iets wat de hele dag kan irriteren, en waarom uzelf irriteren als u het probleem ook kan oplossen? En niet alleen het probleem van de pijn van morgen, maar ook voor de latere toekomst…

Wij bieden anti knarsbitjes op twee niveau’s aan. De Basic en de Premiumeditie. Wij lichten ze even nader toe.

Bij het basic anti knarsbitje is het vrij eenvoudig. Dit is een “boil and bite” bitje waarbij u het alleen in een glas kokend water dient te doen en vervolgens vorm te happen en uit te laten harden. Dit bitje is semi maatwerk (het past op uw gebit, maar is niet extreem nauwkeurig). Dit bitje werkt uitstekend, maar de comfort kan minder zijn dan bij onze Premium versie. Dit bitje werkt ongeveer voor een periode van 4-6 maanden. Daarna is vervanging vaak verstandig.

Bij de premium komt u langs bij ons in de praktijk en laten wij een bitje door middel van epoxy voor 100% op maat maken. Dit bitje is een stukje kostbaarder, maar dit bitje is ook full maatwerk (volledig de vorm van uw gebit). Dit gebitje is comfort technisch ook het maximaal haalbare op het gebied van maatwerkbitjes. Dit bitje werkt ongeveer voor een periode van 9-11 maanden. Daarna raden wij vervanging zeker aan.