Wie Zijn Wij?

Hallo, mijn naam is Ian Oukes, ik ben 25 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Mijn passie voor tandtechniek is de rode draad in mijn leven. Door mijn vader ben ik met het vak in aanraking gekomen en sinds mijn 17e ben ik onafscheidelijk van het vak.

Binnen Dent Bite ben ik het technische- en het ondernemende brein. Door mijn onderneming Sibeck Tandtechniek heb ik al ervaring binnen de ondernemerswereld en het vakgebied tandtechniek.

Ik houdt mij bezig met de zaken omtrent: De laboratoriumwerkzaamheden en de logistiek.

Hallo, mijn naam is Ruben van den Heuvel, ik ben 20 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Ik ben al heel mijn leven bezig met ondernemen en commerciële projecten binnen diverse ondernemingen.

Binnen Dent Bite ben ik de commerciële en financiële man. Ik heb diverse ervaringen binnen commerciële afdelingen en samen met Ian ben ik de perfecte cocktail voor dit bedrijf.

Ik houdt mij bezig met raken omtrent: Inkoop, verkoop, marketing, financiën en online.

Ian en Ruben hebben diverse eigenschappen gemeen. Ze willen allebei goede producten en services aan hun klanten bieden, ze willen allebei de klantbehoefte maximaal invullen en als belangrijkste punt ze zijn allebei obsessief gefocust op klanten blij maken.

Die drie speerpunten zijn ook de perfecte match tot Dent Bite. Twee verschillende invloeden die elkaar positief aanvullen, met als doelstelling: de klanten een kwalitatief product verkopen voor een goede prijs waar de klant tevreden op terugkijkt!